Veel gestelde vragen

F.A.Q.

Vind hieronder de meest gestelde vragen terug. Nog steeds niet gevonden wat u zocht? Bel of mail ons gerust!

Momenteel hebben wij nog geen online reserveringsmechanisme. U kan dus best boeken door een mailtje te sturen naar info@le-luquet.com dan wel telefonisch contact op te nemen via +33 6 41 06 04 09 of +33 6 16 65 63 95.

U kan betalen via overschrijving. Wij bezorgen u de nodige gegevens eens uw boeking bevestigd is. Indien gewenst kan u ook contant betalen ter plekke.

Eens de boeking door ons wordt bevestigd vragen wij een voorschot van 50% te voldoen. 

U kan kosteloos annuleren tot twee weken op voorhand.

Geen stress, u bent op vakantie! Het is voldoende dat u de dag ervoor (voor 12h00) doorgeeft of u de volgende dag ontbijt wenst dan wel aan onze table d’hôte wil aanschuiven. 

Zeker! Indien u de hele (of deels) van de eigendom wenst af te huren kan u dit verzoeken. Een grote (binnen) eettafel en (buiten) eettafel is voorzien zodat jullie allemaal gezellig kunnen tafelen. 

Wij hebben een wasmachine en droogkast ter beschikking. Per wasbeurt vragen wij echter een kleine tegemoetkoming van 5eur.

Jazeker! Graag even wel een seintje op voorhand. Wij vragen ook een kleine tegemoetkoming per huisdier van 25eur.

Hou er wel rekening mee dat de andere gasten eventueel ook hun huisdier mee hebben. Wij kunnen geenszins aansprakelijk worden gehouden voor enige schade voortkomend uit de aanwezigheid van uw huisdier.

Wij gaan niet liegen, die kans is reëel… graag kijken wij samen met u of het mogelijk is om uw verblijf te verlengen dan wel om uw volgend bezoek in te plannen. 

Plan uw onvergetelijke vakantie in
la douce France vandaag!

Wij helpen met plezier om uw droomvakantie te organiseren.

boek uw vakantie nu via

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.